Kreatív esküvői fotózás, Mario Pertorini Wedding Photography

Pertorini Márió esküvői fotós.
Pertorini Márió esküvői fotós.

Pertorini Márió fotográfus

Üdvözöllek!

Örülök, hogy honlapomat böngészed és érdeklődsz képeim után! Munkám során izgalmas egyéniségekkel találkozom nap mint nap. Ők azok, akik inspirálnak, általuk bontakozik ki képi világom. Tartozz Te is közéjük! Szenvedélyem az esküvő fotózás. Ezen kívül rendezvény fotózással, budapesti műtermemben pedig portré-, illusztráció-, divat- és gyerekfotózással foglalkozom.

Néhány szó magamról: 1999-től publikálok, 2000-ben tettem fényképész szakvizsgát. A szakvizsga után felsőfokú tanulmányokba kezdtem, de a tanulás mellett mindvégig kitartottam első szakmám mellett. Az egyetemi évek alatt fotóriportereként dolgoztam - 2000-től napilapnál és havi magazinoknál, majd szabadúszóként. Sport témában publikáltam (labdarúgás, vízilabda, kerékpár, technikai sportok 2 és 4 keréken).

Nagy váltás következett 2003-ban, amikor a Perfect Productions Kft. müterem vezető fényképésze lettem. Itt elsősorban portré-, családi-, gyermek- és divatfotókat készítettem.

2005-ben önálló vállalkozás keretében megnyitottam saját műtermemet. Második diplomamunkámat 2008-ban “A fényképész szakma helyzete a XXI. század digitális világában” címmel írtam.

Látásmódomat, tudásomat a szakma legnagyobbjaitól workshopokon folyamatosan fejlesztem.

Szolgáltatásaimat ide kattintva találod.

Miután végignézted a galériákat, ne felejtsd el meglátogatni a bolgomat a legfrissebb információkért, valamint örülök, ha bejegyzel a vedégkönyvembe.

Rólam írták:

Esküvői fotós interjú 2016.

Bikemag 2007/09 - Photosokk

Kiállítások:

Lipótmezö végnapjai - az egészségügyi reform legnagyobb áldozata; 2008. január, Sopron, Liszt Ferenc Konferencia Központ

Tour de Hongrie, a legnagyobb magyar kerékpárverseny; 2006. Sajtófotó pályázat, Müvészetek Palotája